Lekker slapen voor elk budget!

Traagschuim (nasa)

Nasa foam of memory foam zijn de namen die men voor traagschuim gebruikt. Deze matrassen zijn bedoeld voor mensen met rug- of spierklachten, zijn drukverlagend dus optimaal voor mensen met gewrichtspijnen. Deze schuimsoort reageert op lichaamswarmte en wordt extra soepel. Er wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren.

Het schuim reageert ook op de omgevingstemperatuur. Traagschuim heeft een dichte cellenstructuur, waardoor lichaamswarmte en lichaamsvocht redelijk wordt afgevoerd. Traagschuim is uitstekend te combineren met verstelbare matrasdragers. Doordat de matras drukverlagend is, is de bloedsomloop constant en daardoor blijft het lichaam warmer dus transpireert men meer, deze matras is daarom niet geschikt voor mensen die veel transpireren. Een voordeel is dat men wel minder draait tijdens de slaap

De matras tijk is ook een belangrijk onderdeel van ieder matras, en vooral voor een traagschuim matras. De tijk zorgt namelijk voor een goede vochtopname, temperatuur en ventilatie tussen de beslaper van de matras en het schuim.

Eigenschappen van een traagschuim matras:

* voelt gemiddeld in temperatuur

* redelijke vochtopname & ventilatie

* zeer goede conformiteit

* medisch matras

* niet geschikt voor mensen die veel transpireren

Vragen?

Bel ons

Dat kan elke dag van

9:00 - 21:00

contactSOM 

06-12879395

Of stuur ons een bericht

en wij nemen zo snel mogelijk contact op

Agenda

Geen evenementen

Aantal bezoekers

Vandaag 20

Gisteren 45

We hebben 4 bezoekers online