Lekker slapen voor elk budget!

Boxspring

Een goede boxspring is een gestoffeerde en verende bedbodem. Dit bodemtype onderscheidt zich van de andere soorten door de verticale vering over het totale oppervlak (lengte en breedte). De springveren functioneren vrijwel onafhankelijk van elkaar en zijn geplaatst op een stabiele bodem. Bedbodems met springveren kunnen een goede indrukbaarheid ter hoogte van schouders en het bekken bieden.

Een boxspring in combinatie met een matras die bij u past, ontstaat een zeer regelmatig slaapklimaat. De ventilatie en vochtregulatie gedurende de nachtrust is optimaal. Door de isolerende luchtlaag onder het matras condenseert het transpiratievocht en het in de lucht aanwezige vocht niet onder uw matras, maar aan de onderzijde van de boxspring. De levensduur van uw matras zal hierdoor langer worden.

Er zijn gestoffeerde boxspringcombinatie in verschillende stijlen en stoffen, boxsprings kunnen vrijstaand geplaatst worden en worden voorzien van een hoofd- en voetbord en van diverse soorten poten. Een nieuw systeem op het gebied van boxsprings is het Scandinavische Slaapsysteem.

 

 

Vragen?

Bel ons

Dat kan elke dag van

9:00 - 21:00

contactSOM 

06-12879395

Of stuur ons een bericht

en wij nemen zo snel mogelijk contact op

Agenda

Geen evenementen

Aantal bezoekers

Vandaag 39

Gisteren 76

We hebben 8 bezoekers online