Lekker slapen voor elk budget!

Probleem en oplossing

Er zijn diverse problemen die kunnen voorkomen met uw bed of matrassen. Dit kan komen omdat u elders producten heeft gekocht die kwalitatief minder goed zijn of vanwege de ouderdom van de producten. Soms zijn er simpele en goedkope oplossingen voor een vaak storend probleem. En andere keren is het verstandiger om een nieuw, kwalitatief goed, product aan te schaffen.

Hieronder vindt u diverse problemen met een bijbehorende oplossing. Staat uw probleem er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op om een oplossing voor uw pobleem te bespreken.

06-12879395 of

Problemen en oplossingen:

- Gat tussen de matrassen

- Schuivende matrassen

Gat tussen de matrassen?

Een gat tussen de matrassen is vervelend. Hoewel de meeste goede matrassen bij normaal gebruik geen gat laten vallen,1375454949065

is het mogelijk dat, in een tweepersoonsbed waar u allebei een eigen matras heeft, het het gebeuren dat u zich 's nachts ingraaft tussen de matrassen.

Dit kunt u tegengaan door het gebruik van een Pont D'amour oftewel liefdesbruggetje. U kunt weer fijn tegen uw partner aanliggen.

Bestel deze liefdesbrug in bij ons voor €29,95 (of €19,95 zonder stof, dus alleen schuim) of bestel deze online via zzzlapen.nl.

Ook kunt u een topmatras gebruiken. Let echter wel op dat uw matrassen niet doorgezakt zijn. Dit verminderd de levensduur van de topper.

Denkt u er wel aan dat u wellicht tweepersoons hoeslakens en moltons wilt gebruiken. En wanneer u een topmatras koopt zijn ook hier speciale hoeslakens en moltons voor.

Wanneer het gat ontstaat doordat uw matrassen schuiven kunt u ook onze boxspringgrips aanschaffen.

Schuivende matrassen

Heeft u last van schuivende matrassen? Een oplossing kan zijn de matras antislip/grip mat.

De matras antislip/grip mat voorkomt het verschuiven van de matras en vermindert de hinderlijke naad in een tweepersoons boxspringopstelling. Zijbeugels, hoofd- en voetbord zijn niet langer noodzakelijk om de matras op zijn plaats te houden. U plaatst de matrasgrip tussen boxspring en de matras.
 
  • Voorkomt verschuiven van de matrasmatras-antislip-grip-boxspring
  • Luchtdoorlatend en flexibel
  • Hygiënisch en stofvrij
  • Wasbaar op 30°C
  • Te gebruiken op zowel vaste als elektrische boxsprings

Vragen?

Bel ons

Dat kan elke dag van

9:00 - 21:00

contactSOM 

06-12879395

Of stuur ons een bericht

en wij nemen zo snel mogelijk contact op

Agenda

Geen evenementen

Aantal bezoekers

Vandaag 42

Gisteren 102

We hebben 10 bezoekers online