Lekker slapen voor elk budget!

Ducky Dons

Waarom een Ducky Dons dekbed?

Nederlands kwaliteitsproduct
Alle producten van Ducky Dons worden volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen waardoor u verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort.

DIS-TÜV garantie
Door een dekbed met een DIS-TÜV label aan te schaffen bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat conform de geldende strenge Europese wetgeving vervaardigd is en volgens het uniforme reglement van TÜV is getest. Let op het label! Klikhieronder op de link voor meer informatie.

Nomite
In tegenstelling tot wat veelal gedacht wordt, is een donzen dekbed een uitstekende keuze voor personen die allergische reacties vertonen. Allergische reacties worden vaak toegekend aan allergie voor dons en veren. Deze allergische reacties worden echter niet veroorzaakt door dons of veren maar door de aanwezigheid van de huisstofmijt in de slaapomgeving.

Omdat een donzen dekbed in vergelijking met een synthetisch of wollen dekbed de beste vochtregulerende werking heeft, zijn donzen dekbedden en hoofdkussen geen favoriete verblijfplaats voor huisstofmijt. Ook is het tijk van een donzen dekbed fijner geweven dan dat van een synthetisch of wollen dekbed waardoor het binnendringen van huisstofmijt wordt tegen gegaan. Klik hiernaast op het nomite logo voor meer informatie of kijk op www.nomite.com.

Downafresh Greenline                                                                                                                                                  

Vulling van met dons en veren gevuld beddengoed wordt voor gebruik eerst gewassen en gedroogd bij een temperatuur van tenminste 100° C. Daarmee voldoen alle producten met het Downafresh label aan de Europese voorschriften voor hygiëne, zoals die zijn vastgelegd in de norm EN 12935. Dit wordt periodiek door onafhankelijke laboratoria gecontroleerd. Downafresh geeft aan dat het vulmateriaal in overeenstemming met de huidige wetgeving voor dierenwelzijn is verkregen. De herkomst van de gebruikte materialen worden vastgelegd in een documentatiesysteem. Dit wordt periodiek en onafhankelijk gecontroleerd door het IDFL.

Naar de pagina van Ducky Dons.

Terug naar de homepage

Silvanakussens bij Slaapopmaat.nl

Bij Slaap op Maat kun u de vertrouwde Silvanakussen proberen voordat u ze aanschaft. Vanuit onze winkels in Raalte en Rijssen kunt u een proefkussen meenemen en in alle rust thuis proberen. Alleen wanneer u tevreden bent kunt u daarna het kussen aanschaffen.

Voordat u een keus maakt uit de Silvanaproducten kunt u de kussenkiezer gebruiken. U weet voordat u bij ons in de winkel komt welk kussen u nodig heeft. 

Silvana

Silvana kussenkiezer

 

Heeft u middel de kussenkiezer het juiste kussen ontdekt? Kom dan proefliggen of een proefkussen ophalen aan de Nieuwe Markt 6 in Raalte of Morsweg 5 in Rijssen Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

U kunt ook online het kussen aanschaffen op www.zzzlapen.nl.

 Terug naar de homepage

De Supportkussens van Silvana:

 

Silvana support larimar hoek IMG 8985Larimar - extra stevig

 

Silvana support cristal hoek IMG 8961Cristal - stevig

 

Silvana support fluorine hoek IMG 8975Fluorine - beetje stevig

 

Silvana support emerald hoek IMG 8977Emerald - beetje zacht

 

Silvana support saphir hoek IMG 8979Saphir - zacht

 

Silvana support grenat hoek IMG 8982Grenat - extra zacht

Terug naar de homepage

Vervanging van uw producten

Wanneer u een nieuw product koopt is deze uiteindelijk een keer aan vervanging toe. Hieronder geven we aan hoe lang u mag verwachten dat een product meegaat en wanneer u deze het best kunt vervangen.

Product vervangingstermijn
Matras 8 - 12 jaar
Topper 4 - 6 jaar
Dekbed 8 - 10 jaar
Kussen 2 - 4 jaar
Boxspring 15 - 25 jaar

 

Wanneer u klachten ondervind voordat de vervangingstermijn verlopen is kan het zijn dat het genoemde product niet zo geschikt is voor u. Neem uw product mee naar onze winkel of maak een afspraak met onze medewerkers zodat wij bij u thuis kunnen kijken waar het probleem ligt. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u niet tot een aankoop.

 of 0612879395

Terug naar de homepage

Vragen?

Bel ons

Dat kan elke dag van

9:00 - 21:00

contactSOM 

06-12879395

Of stuur ons een bericht

en wij nemen zo snel mogelijk contact op