Bij Slaapopmaat.nl heeft u de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Op dit moment is betalen mogelijk via bankoverschrijving, Onder rembours, iDeal, Paypal en Afterpay. Slaapopmaat.nl beschikt over een SSL certificaat. Dat betekend dat uw betalingen en gegevens over een beveiligde lijn verstuurd worden. Ook kunt u in ons privacy beleid lezen dat wij de gegevens niet aan derden verkopen.

SSL certificaat

iDeal

Paypal

Afterpay

SSL staat voor Secure Sockets Layer en versleutelt het dataverkeer tussen onze website en haar bezoekers. We gebruiken de derde versie van SSL die eigenlijk Transport Layer Security (TLS) heet. Het is een encryptieprotocol voor de authenticatie en beveiliging van gegevens die via het internet worden verzonden. SSL vormde de basis voor TLS, maar de naam SSL wordt echter nog altijd gebruikt als het gaat om het beveiligen van de internetverbinding.

Slaapopmaat.nl maakt gebruik van extended validation. Dan wordt expliciet gekeken of het bedrijf correct bij de Kamer van Koophandel is geregistreerd. Deze uitgebreidere controles lichten vrijwel alle aspecten van het bedrijf door. Een grote groene balk met de bedrijfsnaam wordt zichtbaar voor de domeinnaam in de adresbalk van de browser.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk